Ovan: mycket bra resultat på solskadad, förtida åldrad hud. 40-årig kvinna.


Vad är Pro Alpha?
Pro Alpha kuren är en effektiv hudföryngrande behandling som avlägsnar döda hudceller och stimulerar kollagenproduktionen. Hudens kondition förbättras och rynkor, fläckig eller grov hud som har skadats av solen eller av andra miljöfaktorer jämnas ut.

Pro Alpha består av en exklusiv blandning av växt- och fruktsockersyror (Alpha Hydroxy Acids) samt retinoider och penslas på huden i jämna lager. Antalet lager anpassas efter hudens behov – ton, känslighet och kondition iakttas. Kuren tar normalt 7-10 dagar och i vissa fall behövs det upprepade behandlingar.

OBS! Behandlingen rekommenderas inte till personer med tunn, känslig eller extremt fet hud, samt hud med vissa former av acne. Undvik solljus en månad efter behandlingen och använd Transdermal Sunscreen! Denna kur görs inte april-september, under de soliga månaderna rekommenderas enzymbehandlingar istället.

Hur går det till?
Före behandlingen

Huden förbereds med en kombination av vitamin A-föreningar (Revitosin) och enzymterapi – två förberedande enzymbehandlingar. DMKefa+ kapslar intas dagligen. Transdermal Sunscreen används dagtid under hela perioden.

Dag 1

Ett antal lager (normalt 6) Pro Alpha appliceras. En lätt värmande stickande känsla kan upplevas en stund. Blandningen får sitta kvar minst 12 timmar – helst 24.

Dag 2
Pro Alpha sköljs av med ljummet vatten. Upprepad pensling vid behov. Män bör inte raka sig denna dag.

De första dagarna
rengörs huden som vanligt och för att återställa fuktbalansen smörjs in den med Acu Créme morgon och kväll.

Dag 7
Som avslutning utförs en Lift-Off behandling (enzym mask + Transdermal Nutrition massage med serum och crémer) som avlägsnar resterande döda hudceller och stabiliserar hudens fuktreservoar. Från denna dag kan du använda övriga DMK produkter som vanligt.

Effekter
– tjocka sektioner av solskadad, åldrad och död hudvävnad avlägsnas,
– finare linjer, rynkor och åldersfläckar reduceras eller försvinner helt.
– en fastare och slätare ny hud framträder.


Hur ofta kan kuren upprepas?
För normal hud med måttliga ålderstecken kan en behandling per år vara tillräcklig. För mycket grov, solskadad eller åldrad hud och acne ärr appliceras 6-8 lager två dagar i följd, vid behov med två månaders mellanrum.

Pro Alpha på salong Frisk o Vacker:

– Pro Alpha 6 Lager kur – uppehåll april-september!
En hudförnyande kur på 2 månader för ansikte och hals som består av 2 förberedande enzymbehandlingar, en Pro Alpha 6 lager AHA pensling samt Lift-Off enzymbehandling + Transdermal Nutrition (massage med serum och crémer).

Produkter för hemmavård:
Deep Pore Pure / Milky Clean & Pure Cleanser 180ml
Herb & Mineral Mist 120ml
ACU / Proamino / Biogen C / Créme Citrique créme 60ml
DMK Essentials: Acu Créme 15ml och Transdermal Sunscreen 60ml
Revitosin 60ml
Contraderm 15ml
Betagel Solution 30ml
Direct Delivery Vitamin C Serum 30ml
(förbrukas inom 30dgr)
samt DMKefa+ 120 kapslar.

Extra pensling (6 lager)

– Pro Alpha & Enzymbehandling 120 min
Ojämn, tjock, solskadad, oren eller tilltäppt hud återuppbyggs och förnyas effektivt med denna behandling som är ett mildare alternativ till Pro Alpha 6 Lager. Prozyme enzymexfoliering och enzymmask ingår.

Bihaku tonande behandlingar (rekommenderas mot hyperpigmenteringar)

Remodeling Procedure

Priser – Behandlingar

Priser – Produkter