Deep Pore Pure 180ml (tidigare Deep Pore Cleanser, parabenfri)

Beskrivning
En pH balanserad rengöringsgel för normal, fet, oren och acne hud. Rengör effektivt men samtidigt skonsamt. Sammansatt med naturligt bakteriedödande och sammandragande ämnen som finns i vit ekbark. Yucca- och aloe vera extrakt hjälper till att hålla huden ren, stram och frisk.

Aktiva ingredienser

Vit ek barkolja, cocamidopropyl betaine, yucca palm extrakt, panthenol, allantoin, aloe vera extrakt, apelsinolja, citronolja, chloroxylenol.

Användning

Även som raklödder och vid problem med follikulit (hårsäcksinflammation) och som make-up remover. Skumma upp med lite vatten och massera in med fingertopparna, skölj av noggrant. Rengör fet hud på morgon och kväll.

Milky Clean & Pure 180 ml (tidigare Milk Cleanser, sulfat- och parabenfri)

Beskrivning
En mycket mild och lugnande rengöringsemulsion för torr, skör och känslig, mogen hud, hud benägen att få eksem, dermatit eller psoriasis.

Aktiva ingredienser

vit ek barkolja, cocoamidopropyl betaine, yucca palm extrakt, björk bark extrakt, sojaolja, oljesyra, chloroxylenol

Användning
Skumma upp med lite vatten och massera in med fingertopparna, skölj av noggrant. Rengöring räcker på kvällen, på morgonen rekommenderas ansiktsvatten på bomullstuss.

Acu-Klenz 240ml

Beskrivning

En sulfat och parabenfri rengöring med salicylsyra som exfolierande rengöringsmedel. Innehåller Biosence komplex: tea tree-, timjan- och rosmarin extrakt, ricinolja, som verkar antiinflammatoriskt och antibakteriellt, rengör porerna, balanserar talgproduktionen utan att torka ut talgkörtlarna.

Aktiva ingredienser
salicylsyra (2%), aloe vera, panthenol, Biosence komplex

Användning
På kvällen, vid behov även på morgonen.


Priser