Foamy Lift Enzyme Masque 30gr

Beskrivning
Blandas med Exoderma Peel för en mild exfoliering. Masken avlägsnar döda hudceller och orenheter, sätter igång mikrocirkulationen, samt ger huden ökat närings- och syretillskott. Fina linjer och rynkor reduceras, huden blir fastare och friskare.

Aktiva ingredienser
albumen, majsstärkelse, sojaböna, havre, citronsyra, lysine, asparaginsyra, glutaminsyra

Användning
Rengör ansiktet noggrant. Blanda 2-4 tsk av masken med Exoderma Peel, vispa upp med fuktad pensel tills du får en fluffig, krämig konsistens. Applicera med uppåt och utåtgående drag – täck hela ansiktet. Låt masken verka i 30-45 minuter, koppla av under tiden, helst liggande, håll ansiktsmuskulaturen avslappnad. Avlägsna med varmt vatten.

Exoderma Peel 60ml

Beskrivning

Skonsam peelinggel med neutralt pH som passar alla hudtillstånd. Vid applicering på ren hud omsluter gelen döda hudceller, som följer med vid avsköljning efter peelingen har torkat. Kan användas som en svalkande mask efter solning eller som aktivator för Foamy Lift Enzyme Masque.

Aktiva ingredienser

hydroxypropyl methylcellulose, kelp (fingertång), chloroxylenol

Användning
Applicera masken och låt den verka i 5-20 minuter, eller blanda med Foamy Lift Enzyme Masque.

Micro Peel 180ml

Beskrivning
En skonsamt exfolierande gel som avlägsnar döda hudceller och orenheter, samtidigt som reducerar finare linjer och lyfter fram ett friskare, mjukare och klarare utseende.

Aktiva ingredienser
sockersyra, mjölksyra, citronsyra, askorbinsyra.

Användning
Applicera ett tunt lager efter rengöring. Låt verka i 5 minuter om huden är tunn och känslig, 10 minuter om huden är normal eller fet. Använd 1-2 ggr i veckan.

Hydrating Masque 60ml

Beskrivning
En svalkande, fuktgivande och fuktbevarande mask som med hjälp av kraftfulla antioxidanter stärker hudens läkningsprocesser och försvar mot förtida åldrande, linjer och solskada.

Aktiva ingredienser
panthenol, allantoin, aloe vera, kamomill extrakt, hyaluronsyra, vitamin A och E.

Användning
Applicera en generös mängd efter rengöring över hela ansiktet och även i ögonområdet och på hals och dekolletage. Låt verka i 20 minuter, tvätta av med varmt vatten eller massera in resten i huden. Använd masken efter peeling 1-2 ggr i veckan, direkt efter solexponering eller när som helst när huden känns torr.

Acu Masque 60ml

Beskrivning
En mångsidig mask lämplig för hud i obalans. Förhindrar acneutbrott genom att lösa porerna från döda hudceller och talg, drar ihop förstorade porer, reducerar inflammation, svalkar och lindrar irritation, samt stärker hudens självläkningsförmåga. Efterlämnar en renare, klarare och friskare hy.

Aktiva ingredienser
svavel, kaolin, bentonit, zinkoxid.

Användning
Applicera en generös mängd efter rengöring lokalt eller över hela ansiktet förutom i ögonområdet. Om masken känns torr tillsätt ett par droppar vatten. Låt torka i ca. 20 minuter, tvätta av med varmt vatten. Använd masken efter peeling 1-2 ggr i veckan.

Priser