Betagen Créme 30ml

Beskrivning
”Första hjälpen” som tar hand om hudkatastrofer. Läkande, närande och återfuktande anti-age créme för känslig, irriterad eller inflammerad, torr, solskadad, mogen, miljöpåverkad hud och hud med eksem eller psoriasis. Om huden är fet rekommenderas istället Betagel Solution. Vid akut solskada, brännskada används crémen och Betagel Solution tillsammans för starkare effekt.
Miljöfaktorer är en starkt bidragande orsak till för tidigt åldrad hud – 80-90% av hudens åldrande orsakas av UV-strålning, miljögifter och andra föroreningar som rökning. För att skydda huden måste immunsystemet i den också stärkas. Betagen Créme gör det genom Langerhans cellerna, en cellgrupp bildar interleukin 1, som stimulerar celltillväxt och har en roll vid sårläkningen i huden.

Aktiva ingredienser
sheasmör, safflor, pumpafröolja, betaglukan, tocopherol, panthenol, kamomill extrakt

Användning
Applicera efter rengöring och tillsammans med Herb & Mineral Mist.

Betagel Solution 30ml

Beskrivning
Ett läkande serum som stärker hudens immunsystem genom Langerhans cellerna och stödjer även kollagenproduktionen. Motverkar angrepp av fria radikaler. Rekommenderas för mogen, solskadad hud med nedsatt immunsystem, mörka ringar under ögonen, hyperpigmentering, rosacea, eksem samt acneskadad hud. För en förstärkt anti-age effekt används Betagel med fördel tillsammans med Direct Delivery Vitamin C.

Aktiva ingredienser
trollhassel, betaglukan, magnesium askorbylfosfat, safflor extrakt, gurkmeja extrakt, tocopherol

Användning
Applicera direkt efter sol- eller brännskada har uppstått. På morgon och kväll efter rengöring före crémen och fuktsprayen.

Biogen C Créme SPF15 50ml

Beskrivning
En anti-stress créme framtagen för att minimera rynkor, lugna hud påverkad av miljöfaktorer som sol, väder och vind, samt stärka försvagade kapillärer. Verkar lugnande, uppfriskande och kollagenstärkande. Passar mogen, reaktiv, stressad hud, hud med rosacea.

Aktiva ingredienser

rataniarot extrakt, laminaria digitata extrakt, hexapeptide 11, ethyl ascorbic acid, eukalyptus extrakt

Användning
Applicera efter rengöring och serum med Herb & Mineral Mist – morgon och kväll.


Créme Citrique
SPF15 50ml

Beskrivning
En créme som har ett något lägre pH som hjälper till att reglera överaktiv sebumproduktion (talg) samtidigt som den balanserar ut ojämn hudton. För hud som blir fet och glänsande över dagen. Särskilt bra för män som har naturligt fet hud och för mörkhyade personer. Kan fungera vid måttlig acne. Crémen tillför inte huden feta oljor utan ökar fukthalten på ett djupare plan: huden framträder mjukare, fylligare och naturligt fuktig utan en oljig känsla.

Aktiva ingredienser
algextrakt, ethyl ascorbic syra, kojicsyra

Användning
Används med mycket Herb & Mineral Mist – fet hy mår bra av extra fukt som underlättar även inslussning. För att minska porerna kan kombineras med Pore Reduction Drops. Efter en tid kan huden börja kännas torrare, då ska man gå över till att använda Créme Citrique 2-3 gånger i veckan och en annan transdermal créme övriga dagar.

Direct Delivery Vitamin C Serum 30ml

Beskrivning
Serumet innehåller kraftiga antioxidanter som är kollagenstärkande och stoppar skadliga effekter av fria radikaler som i sig är en bidragande faktor till för tidigt åldrad hud. Dessutom motverkar det hyperpigmentering genom att förhindra enzymet tyrosinas negativa verkan, hämma pigmenteringen och göra huden ljusare. Produkten innehåller den största mängd C-vitamin som kan stabiliseras i ett serum och är av farmaceutisk grad. Ytterliggare tre antioxidanter ingår och panthenol som är närande och konditionerande, stärker celltillväxt samt är rik på vitamin B3 och B5.

Aktiva ingredienser
kalciumaskorbat, magnesium askorbylfosfat, askorbinsyra, panthenol, natrium metabisulfit, BHA

Användning
En kurprodukt, öppnad flaska skall förbrukas inom 8 veckor. På morgon och kväll applicera några droppar av serumet på väl rengjord hud.

Eye Tone 15ml

Beskrivning
Ögoncréme för finare linjer, rynkor, slapp hud, mörka ringar, plufsighet och torrhet. Verkar avslappnande på mimisk muskulatur, avsvällande vid svullna ögon, återfuktar huden och gör den mjukare och jämnare, minskar rynkornas framträdande genom optisk ljusreflektion.

Aktiva ingredienser
argireline, skvalan, ascorbyl glucoside, hyaluronsyra, betaglukan, havtornsolja, betakaroten, asiatisk syra, titandioxid, taurine linoleate, gurkmeja, vitamin C, K, B, antioxidanter

Användning
Efter rengöring spraya med Herb & Mineral Mist, applicera Eye Tone över hela ögonområdet – ett pumptryck för båda ögonen, sedan serum och créme.

Fine Line Hydrating Créme 15ml

Beskrivning
En mycket näringsrik, mjukgörande och fuktbevarande créme för finare linjer och rynkor i ögonområdet, även för övriga torra och rynkiga områden (t.ex. överläpp). Minskar befintliga linjer och ryknor samt förebygger uppkomsten av nya.

Aktiva ingredienser
oljesyra, avokado kärna och olja, aprikosolja, majsolja, vetegroddsolja, chloroxylenol

Användning
Efter rengöring spraya med Herb & Mineral Mist (viktigt!), applicera en liten mängd Fine Line Hydrating Créme runt ögonen och massera in väl tills den har absorberats.


Hydroloc Créme
50ml

Beskrivning
Crémen är framtagen för att låsa in fukten i mycket torr och narig hud, hjälpa till att reparera corneum och förhindra transepidermal vätskeförlust. Den är rik på vitamin A och D, samt fraktionerade botaniska oljor som hjälper till att försegla fukt och mjukgöra huden.

Aktiva ingredienser
solrosfröolja, safflorfröolja, ormskägg extrakt

Användning
Efter rengöring spraya med H&MMist och massera in en liten mängd créme.


Nite Firming Créme
60ml

Beskrivning
En rik antiage créme maximalt med kollagenstärkande vitamin C, essetiella fettsyror, vitamin A, E, D och antioxidanter. Rekommenderas till mogen, torr och solskadad hud, vid begynnande ålderstecken, krysslinjer och rynkor över 40 år tillsammans med Aminodine Spritz.

Aktiva ingredienser
safflorfrö olja, liponsyra, squalen, aloe vera extrakt, natrium askorbylfosfat, druvkärnolja, allantoin, asparaginsyra, tocopherol, genistein

Användning
Efter rengöring med Aminodine Spritz eller Herb & Mineral Mist. Även som dagcréme om huden är i extra behov av näring eller som ögoncréme.

Pro Amino Créme 60ml

Beskrivning
En neutral, vårdande och fuktbevarande créme för normal, torr eller känslig hud som ännu inte har fått aging-tecken eller visar några andra problem.

Aktiva ingredienser
sojabönolja, glycerin, hydrolyserat veteprotein, torskleverolja, oljesyra, askorbyl palmitat, askorbyl magnesiumfosfat, aloe vera extrakt, panthenol, tocopherol, allantoin, citronsyra

Användning
Efter rengöring med Herb & Mineral Mist.

Revise A 30ml

Beskrivning
En effektiv, lätt exfolierande retinoidbaserad créme framtagen för att bygga upp en mjukare, mer livfull och lyster hud. Ger ökad tillväxt av nya celler, speciellt av fibroblaster och kollagen, samt reglerar cellernas utmognad som ger en fastare, tjockare hud. Lämplig både för ung och mogen hud, hud med acne, tidiga aging-tecken eller solskada.

Aktiva ingredienser

salicylsyra, retinyl palmitate, havre, tocopherol, mjölksyra, druvkärnolja, retinol, betakaroten

Användning
Efter rengöring sprayas Herb & Mineral Mist och appliceras Revise A. Seba E utesluts. Kur: varje kväll upp till 30 dagar, underhåll: 2-3 gånger i veckan. Försiktighet ska iakttas vid sol och Transdermal Sunblock solskydd appliceras på dagen.

Solar Damage Gel 60ml/180ml

Beskrivning
En fuktgivande gel som stärker hudens barriär och försvar. Rekommenderad för torr, känslig, irriterad, solskadad, försvagad, trött och tidigt åldrad eller av miljöfaktorer skadad hud. Även efter hårborttagning.

Aktiva ingredienser

aloe vera, kamomill extrakt, allantoin, panthenol, propylen glycol, hyaluronsyra, vitamin A och E, squalen, glykosaminoglykaner.

Användning
Applicera ett tunt lager efter rengöring.

Super serum 30ml
Direct Delivery C och Betagel Solution i ett.

Priser