Herb & Mineral Mist 60ml/120ml

Beskrivning
Polariserat örtvatten som imiterar hudens svettkörtelfunktion. Återställer tillsammans med Seba- E en frisk syraskyddsmantel – hudens första försvar och naturens enda riktiga fuktgivare. Misten tillför huden välgörande fukt och näring, samt underlättar inslussningen av övriga DMK crémer djupt ner i huden. Sammandragande, antiinflammatorisk och antibakteriell spray.

Aktiva ingredienser
kelp (fingertång), alfalfa, sarsparilla, svart ormrot, dvärgpalm, lakrits, salvia, kungsljus, bockhornsklöver, humle, peppermint, kajenn.

Användning
Spraya hela ansiktet, halsen och dekolletaget efter rengöring, vid behov applicera Seba-E, sedan créme. Kan användas som uppfräschning under dagen och även över make-up.


Acu-Mist 120ml

Beskrivning
Lätt spray som återfuktar huden, förhindrar transepidermal vätskeförlust och hjälper till att återställa syraskyddsmanteln – naturens enda verkliga fuktgivare och hudens första försvar. Innehåller DMK:s efefktiva och helt organiska konserveringsmedel Phytochem med bakteriedödande egenskaper.


Aktiva ingredienser
apelsinskalolja, zinksulfat, talger, salicylsyra, aloe vera, Phytochem

Användning
Spraya på ansiktet efter rengöring och massera in lätt. Applicera Acu-Moist lotion.
Kan användas flera gånger om dagen över DMK crémer och make-up.

Seba-E 30ml

Beskrivning
En mild mix av fraktionerade oljor som används tillsammans med Herb & Mineral Mist för att bygga upp en frisk syraskyddsmantel. Motsvarar huden eget sebum och rekommenderas till torr hud och hud som är benägen att få eksem och dermatit.

Aktiva ingredienser
soja olja, tocopherol, vetegroddolja, persiljeolja, chloroxylenol

Användning
Applicera 2-6 droppar efter Herb & Mineral Mist.

Solar Damage Gel 60ml/180ml

Beskrivning
En fuktgivande gel som stärker hudens barriär och försvar. Rekommenderad för torr, känslig, irriterad, solskadad, försvagad, trött och tidigt åldrad eller av miljöfaktorer skadad hud. Även efter hårborttagning.

Aktiva ingredienser

aloe vera, kamomill extrakt, allantoin, panthenol, hyaluronsyra, vitamin A och E, squalen, glykosaminoglykaner.

Användning
Applicera ett tunt lager efter rengöring.

Hydrating Masque 60ml

Beskrivning
En svalkande, fuktgivande och fuktbevarande mask som med hjälp av kraftfulla antioxidanter stärker hudens läkningsprocesser och försvar mot förtida åldrande, linjer och solskada.

Aktiva ingredienser
panthenol, allantoin, aloe vera, kamomill extrakt, hyaluronsyra, vitamin A och E.

Användning
Applicera en generös mängd efter rengöring över hela ansiktet och även i ögonområdet och på hals och dekolletage. Låt verka i 20 minuter, tvätta av med varmt vatten eller massera in resten i huden. Använd masken efter peeling 1-2 ggr i veckan, direkt efter solexponering eller när som helst när huden känns torr.


Priser