DMK enzymterapi – för kvinnor och män som vill ha resultat

DMK hudvård omfattar en exklusiv serie enzymmask-behandlingar som arbetar med hudens fundamentala funktioner. De är nyckeln till en optimalt fungerande, frisk och ungdomlig hud.

Enzymer har en unik förmåga att kunna sätta igång kemiska processer i kroppen och huden. De kan betecknas som ”arbetsstyrkan” i levande materia och är de enda substanser som kan utföra arbete på cellnivå. Enzymerna är ständigt upptagna med att förnya, reparera och skydda, och de kan påskynda, sakta ned eller stoppa alla biokemiska processer hos levande organismer. Eftersom enzymer har mycket specifika funktioner är det möjligt att skräddarsy hudvårdande enzymmasker efter behov.

Dr. Danné Montague-King var en av de första som upptäckte enzymernas förmåga att hydrolysera (lösa upp) döda hudceller, vitalisera och strama upp huden. Han är än idag ensam om att utnyttja enzymernas katalyserande förmåga inom hudvården. Det kan tyckas märkligt men beror på att enzymmasker både är mycket svåra och kostsamma att framställa och därför inte lämpar sig för massproduktion. Enzymer som hydrolyserar döda hudceller har förvisso använts länge i hudvårdsbranschen, men även om dessa kan vara välgörande så arbetar de endast på hudens yta (exfoliering).

DMK är idag världsledande inom hudvårdande enzymterapi. Totalt erbjuds fem enzymmasker för ansiktet och en för kroppen.

Vare sig huden börjar visa ålderstecken eller är i obalans återställer DMK enzymterapi dess naturligt friska tillstånd. Kombinerat med DMK produkter för egenvård som är en förutsättning för varaktigt resultat erbjuder DMK verkligen effektiv hudvård.
Efterlikna naturen så långt det är möjligt: stödja hudens egna funktioner och tillföra ämnen som den känner igen – då fungerar huden som bäst och utstrålar friskhet, spänst och vitalitet.

DMK enzymmasker
– återuppbyggnad, föryngring och huduppstramning

DMK enzymmask-behandlingen är inte bara en skön upplevelse – den levererar resultat. Vare sig det gäller solskadad eller åldrad hud, grov hud, acne, pigmentering, känslig eller helt normal hud i behov av uppfräschning finns en effektiv behandling att tillgå. Utmärkande för DMK enzymmasker är att de stimulerar katalyserande enzymer som sätter igång och stödjer funktioner i huden. Dessa enzymer fungerar som hormonlika budbärare: de stimulerar nervändar, receptorer och specifika celler, och ger en omedelbar effekt.

DMK:s enzymmasker stimulerar enzymer som
– stödjer immunförsvaret, läkningsprocesser och kollagensyntesen,
– bekämpar fria radikaler, stärker muskelaktiviteten och stramar upp huden,
– hjälper till att rensa bort djupt liggande orenheter och avfallsprodukter runt hudcellerna genom en process som kallas omvänd osmos.
Gifter och orenheter dras ut från huden, mikrocirkulationen stärks och friskt syre når huden inifrån. Hyn vitaliseras, stramas upp och får en friskare färg.

Här berättar Dr. King om enzymerna (på engelska).

Enzymterapi på salong Frisk o Vacker:

Djuprengörande Skin Revision enzymbehandling
Den klassiska enzymbehandlingen. Djuprengörande, uppstramande och stärkande med synliga resultat redan från första behandlingen. Huden blir ren och klar. Rekommenderad som kur: 3 gånger med 10 dagars mellanrum.

Enzymbehandling för torr och känslig hud
Denna behandling avlägsnar döda hudceller, stärker upp huden immunsförsvar och syraskyddsmantel. Kombineras med fördel med DMKefa+ som stödjer hudens funktioner inifrån. Lämplig för torr, känslig och tunn hud, röd och fjällande seborré, perioral dermatit.

Enzymlyft
Denna behandling aktiverar muskler i ansiktet och ”lyfter” trött hud. Specifika enzymer stärker musklerna genom att dra ihop dem. Muskelpulseringen stimulerar även blod- och lymfcirkulationen som verkar utrensande och gör att friskt syre och näring når huden inifrån. Muskelmasken som används innehåller kraftfulla antioxidanter som motverkar åldrande påverkan av fria radikaler och även kopparpeptid formula som har visat sig vara mycket effektiv för att reparera och stärka vävnaderna.

Acne enzymbehandling
Ger ett fantastiskt gott resultat för både inflammerad och ickeinflammerad acne. Enzymterapi öppnar tilltäppta porer och verkar reglerande för den acnebenägna
huden. Kan kombineras med Alkaline Wash.

Melanoplex enzymterapi

Pigmentfläckar, solskador och ojämn hudton avlägsnas gradvis genom behandlingen. Enzymterapi med Alkaline Wash och Melanoplex ger pigmentbehandlingar som verkligen fungerar – utan att bleka huden.

Rosacea enzymbehandling

Rosacea-huden är inte någon unik hudtyp utan behöver precis som all annan hud bara få ordning på sina naturliga funktioner. Denna enzymterapi avlägsnar döda
hudceller, bygger upp syraskyddsmanteln och immunförsvaret samt ger stöd för hudens självläkning.

Pro Alpha & Enzym behandling
Pro Alpha (AHA syror) för en stark exfoliering, läkande och uppbyggande effekt och enzymmask för ökad blod- och lymfcirkulation samt syretillförsel, fuktbalans och förstärkt immunförsvar.

Priser